ny_banner

Nyheder

Windbreaker-jakke for åndbarhed og alsidighed.

Det Utah-baserede tøj- og udstyrsmærke Outdoor Vitals har tilføjet den ultralette 4oz Nebo Windbreaker til sit udvalg. DeWindbreaker jakkegiver åndbarhed og alsidighed.
Nebo er opkaldt efter det robuste bjerg, den er testet på, og kan bæres hele året rundt som et lagdelt tøj med optimal ventilation for at forhindre fugt i at opbygge sig inde i jakken.
"Hos Outdoor Vitals ønsker vi at være en del af udviklingen af ​​letvægtsudstyr og -beklædning," siger Outdoor Vitals grundlægger Tyson Whittaker. “Da vi udviklede Nebo, satte vi os for at skabe noget, vi ikke kunne finde på markedet, et vindstopper, der kombinerer åndbarhed med beskyttelse. Resultatet er den mest alsidige jakke, vi nogensinde har lavet.”
Nebo bruger et enkelt lag 20D-stof for en blød tekstur, der eliminerer "rod". DWR-behandling hjælper med at lede sveden væk, mens en monteret hætte giver ekstra dækning.
*Pressemeddelelser fra PR-partnere fra SGB Media er ikke blevet redigeret eller gennemgået af SGB Media.
       To become a PR partner of SGB Media for your own press releases, please contact us at prsales@SGBonline.com.
Klik her for at lære mere om SGB Media PR Portals partnerprogram for brands, PR-bureauer, PR-chefer og andre marketingfolk.

7325-rød-1


Indlægstid: 18. maj 2023