ny_banner

Nūhou

Nā hiʻohiʻona o nā lole hanauna hou

I ka nohona o kēia mau lā, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka poʻe no nā lole lole. ʻAʻole lākou e koi wale i ka hōʻoluʻolu a me ke ʻano, akā makemake pū kekahi i nā lole e hoʻomaloʻo wikiwiki, anti-fouling, anti-wrinkle a me nā lole pale. Me ka hoʻomohala ʻana o ka ʻenehana, ua hiki i nā lole hou ke hoʻokō i kēia mau pono.

Hoʻomaloʻo wikiwiki: Hoʻopili maʻalahi nā lole kuʻuna i ka wai a makemake i kahi manawa lōʻihi e maloʻo ma hope o ka hoʻohana ʻana. Eia naʻe, ua hoʻomohala ka ʻenehana hou i nā lole maloʻo wikiwiki e hiki ke wehe koke i ka makū mai ka ʻili o ke kino a hoʻomaloʻo i nā lole i ka manawa pōkole, e hāʻawi ana i ka ʻoluʻolu nui no nā hana waho a me nā haʻuki.

Anti-fouling (Paʻa-pale) ʻO nā mea anti-fouling o nā lole he mea paʻakikī i nā ʻili e pili i ka ʻili o ka lole. ʻOiai inā he mau stains, hiki ke hoʻomaʻemaʻe maʻalahi. Mālama kēia hiʻohiʻona i nā lole maʻemaʻe, hoʻonui i ko lākou ola lawelawe, a hoʻomaikaʻi i ka maʻalahi o ke ola o kēlā me kēia lā.

Paʻa ʻāwīwī: Hiki i nā lole kuʻuna i nā wrinkle a pono e hao pinepine ʻia e mālama pono. Hiki i nā lole anti-wrinkle ke hōʻemi a hoʻopau paha i nā wrinkles, a hiki ke hoʻi koke i ka palahalaha ma hope o ka ʻaʻahu ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, hoʻopau i ka pilikia o ka hao a me ka maʻalahi o ka mālama ʻana.

Kūʻē-Abrasion: He ʻano koʻikoʻi ka pale ʻana i ka abrasion o nā lole. ʻAʻole maʻalahi nā lole pale abrasion a hiki ke mālama i ka helehelena maikaʻi a me ka hana ma hope o ka hoʻohana lōʻihi. ʻO kēia waiwai ka mea iʻoi aku ka lōʻihi o ka lole, kūpono no kaʻaʻahu o kēlā me kēia lā, a kūpono loa no nā haʻuki waho a me nā hana kiʻekiʻe.

Ma keʻano laulā, ʻo ka hanauna hou o nā lole e hoʻomaloʻo wikiwiki, anti-fouling, anti-wrinkle a me ka ʻaʻahu-kūʻokoʻa ua hoʻokō i nā koi kiʻekiʻe o nā kānaka no ka hana lole a lawe mai i ka maʻalahi o ke ola a me nā haʻuki. Manaʻo mākou i ka holomua o ka ʻenehana i ka wā e hiki mai ana, e lawe mai iā mākou i nā lole akamai a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ke ola.

palai


Ka manawa hoʻouna: Dec-20-2023