ny_banner

Nyheter

Etter å ha brukt dunjakker i så mange år, forstår du dem virkelig?

Dunjakke, som det viktigste elementet om vinteren, kan velge en tilfredsstillende dunjakke for å få deg til å føle deg glad hele vinteren. Så etter å ha brukt dunjakker i så mange år, forstår du det virkelig? Det finnes alle slags dunjakker på markedet, vet du virkelig hvordan du skal velge?

Hva er Down?
Dun er dun og flak av vannfugler som gjess og ender. Dun er dun uten fjærstilker. Jo høyere voluminøs fleece er, desto bedre holder varmen. Siden fløyel er så bra, hvorfor har dunjakker rå flak? Ville det ikke vært bedre å være helt fløyel? Fjær spiller en viktig rolle i dunjakker, slik at de kan rebound raskt.
Er dunjakken varm?
Dunjakker er fylt med dun og luft. For å avgjøre om et klesplagg er varmt eller ikke, er det som faktisk vurderes ledningsevnen til klærne til varme. Luft er en dårlig varmeleder og har dårlig varmeledningsevne. Så dunjakker er bedre til å holde varmen.
Hva er bedre, gåsedun eller andedun?

Loft

Nøkkelen er fluffiness. Gåsedun har bedre luftighet enn andedun. For den samme omfanget må en større mengde andedun fylles enn gåsedun. Så gåsedunjakker er mye lettere.

lukt

Gåsedun har mindre lukt enn andedun. Etter flere runder med rengjøring under bearbeiding og produksjon, føler vanlige forbrukere generelt lite for kvalifiserte dunjakker.

Gåsedun er også delt inn i hvit gåsedun og grå gåsedun. Prisen på hvit gåsedun er relativt høy, men det er ingen forskjell i varmebevaring.

QQ截图20230526143331


Innleggstid: 26. mai 2023