ny_banner

Tala Fou

Fa'atusa lanu o ofutino lima umi

Mitiafu umi limao se la'ei la'ei e mafai ona ofuina i luga pe lalo mo so'o se taimi. Pe e te manaʻo i se foliga masani, le tumau poʻo se lalelei, faʻaonaponei, o le ofutino lima uliuli ma le paʻepaʻe umi o le filifiliga sili lea. O nei lanu e lua e matua tele lava e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se mea, ma avea ai ma mea e tatau ona i ai i soʻo se laʻei.

Aofutino lima umi uliulie tatau ona i ai mo so'o se la'ei. Latou te faʻaalia le faʻapitoa ma e mafai ona ofuina faigofie i se faʻaaliga aloaʻia pe faʻapipiʻi faʻatasi ma jeans mo se foliga masani. O le lanu uliuli o se lanu faʻalelei lautele e mafai ona ofuina e soʻo se tasi, ma avea ai ma filifiliga faʻapitoa mo soʻo se ofu. Pe o e alu i le ofisa pe alu i fafo mo se po i luga o le taulaga, o se ofutino lima umi uliuli o se mea e alu i ai e le mafai ona alu ese.

I le isi itu, aofutino lima uumi paepaeofo mai se foliga fou ma mama e talafeagai mo soʻo se vaitau. O le ofutino paʻepaʻe o se masani masani e mafai ona ofuina i toetoe lava o soʻo se lanu poʻo se mamanu. E lelei atoatoa mo le fa'atupuina o se va'aiga fa'aiila, fa'aiila e mafai ona ofuina i so'o se mea mai ofuvae fa'afetaui i ofu pupuu denim. O se ofutino lima umi paʻepaʻe o se mea faʻapitoa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se blazer poʻo sneakers, ma avea ai ma laʻei laʻei mo soʻo se tagata faʻatau.


Taimi meli: Apr-24-2024