ny_banner

Tala Fou

Siitia lau sitaili i suti sakete o tamaitai ma pito i luga

A o'o mai i teuga a tama'ita'i, o le suti sakete ma le tu'ufa'atasiga matagofie e mafai ona ave ai lau sitaili i se tulaga fou. O laʻei ua leva ona avea ma faʻailoga o le mana ma le faʻapitoa, ae o se pito i luga e filifilia lelei e mafai ona faʻaopoopoina se paʻi o le tamaʻitaʻi ma le faʻalelei. Pe o e alu i le ofisa, auai i se fonotaga faapisinisi, pe auai i se mea faʻapitoa, o le suti saʻo ma le pito i luga e mafai ona maua ai se lagona tumau.

Mo se foliga faʻapolofesa ae faʻalelei, filifili se masanipito pito i luga o sakete fafine. O se sakete penitala fa'alelei ma le blazer fetaui e fa'aalia ai le fa'atuatuaina ma le pule, ae o le pito i luga e fa'aopoopoina ai se pa'i o uiga. Mafaufau i se ofutino pa'epa'e mafiafia mo se fa'apotopotoga e le tumau ae fa'apitoa, po'o le filifili mo se pito mata'utia ma felanulanua'i e fai ai se fa'amatalaga. O le faʻaogaina o laʻei e mafai ai e oe ona faʻafefiloi ma faʻafetaui pito i luga eseese e fatu ai foliga e amata mai i le aulelei ma le faʻatauvaʻa i le lototele ma le faʻaulu.

Mo se faiga fa'atalanoa ae fa'alelei, mafaufau e fa'apipi'i se sakete fa'alelei ma se pito i luga. Fa'apa'i se sakete A-laina fa'alelei fa'atasi ai ma se fa'ato'aga fa'alelei mo se va'aiga malie ma fa'atalavou, e fetaui lelei mo se po i fafo ma uo po'o se brunch fa'atama'i ole vaiaso. I le isi itu, o se sakete maxi tafe faʻatasi ma se pito i luga o le bohemian e mafai ona tuʻuina atu se vibe toʻafilemu, lelei mo se tafaoga i le taumafanafana poʻo se tafaoga i matafaga. O le ofutino ma le faʻapipiʻi pito i luga e ofoina atu avanoa e le gata mo le faʻaalia o lau lava sitaili ma lou fatufatuaʻi.

O mea uma lava na,suti sakete fafinema tu'ufa'atasiga pito i luga e ofoina atu le tele o filifiliga sitaili mo so'o se taimi. Pe e te manaʻo i se faʻapolofesa, foliga faʻapitoa poʻo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o le faʻaogaina o suti sakete ma pito i luga e mafai ai e oe ona faʻaalia ou uiga ma au lava sitaili. O lea la, o le isi taimi e te fuafuaina ai se teuga, mafaufau i se tuufaatasiga malosi o sakete ma pito i luga e fai ai se lagona tumau.


Taimi meli: Au-07-2024