ny_banner

Tala Fou

Ufiufi La'ei Lima Umi ma Mitiafu Polo

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le pisinisi faʻataʻitaʻiga ma o se tasi o faʻataʻitaʻiga lata mai i laei o tamaʻitaʻi o le toe faʻafouina lea o ofu uumi umi ma ofutino polo. O nei vaega e le gata ua toe fo'i mai i luga o auala ma ua avea nei ma fa'atauga i la'ei o tama'ita'i uma. O le faʻaogaina ma le mafanafana o nei laʻei e avea ai ma mea e tatau ona i ai mo soʻo se tamaitai lalelei.

Laei lima umi tama'ita'ie atoatoa mo soo se taimi. Pe o se tafaoga faasamasamanoa ma uo po o se sauniga aloaia, o nei ofu o se filifiliga sili. E o'o mai i sitaili eseese, e amata mai i la'ei maxi fa'asusu i la'ei fa'apipi'i tino, e mafai ai e tama'ita'i ona fa'aalia a latou lava sitaili. La'ei fa'atasi ma mulivae mo se va'aiga fa'apitoa po'o sneakers mo se vibe masani. O lima uumi e le gata e tuʻuina atu ai le ufiufi ae faʻaopoopoina ai se paʻi o le lalelei i le ofu.

Mitiafu polo lima umi tama'ita'i, i le isi itu, o se laʻei masani masani. O i latou o le tuʻufaʻatasiga lelei o le sitaili ma le faʻamafanafanaga, faʻapena lelei mo laei i aso uma. O lima uumi e faʻaopoopoina se faʻaonaponei faʻaonaponei i le ofutino polo masani, ma avea ai ma mea faʻapitoa e mafai ona fai i luga pe lalo. Fa'aofu fa'atasi ma le jeans mo se va'aiga masani, pe tu'u i totonu o se sakete mo se va'aiga fa'apitoa. O le apili le tumau o ofutino polo e avea ai i latou ma filifiliga sili mo tamaitai o loʻo manaʻo i sitaili faʻamalosi.


Taimi meli: Ian-24-2024