ny_banner

Tala Fou

Fa'amalie Sili – O'ofuvae vaivai a Fafine

A o'o mai i lavalava fa'alelei ma felagolagomai,ofuvae afu fafinesa avea pea ma filifiliga sili. Ae ui i lea, o loʻo i ai se tagata taalo fou i le taulaga o loʻo faʻamafanafanaina i le isi tulaga: ofuvae vaivai o tamaʻitaʻi. O nei pito i lalo fou e tu'ufa'atasia ai le fetaui lelei o ofuvae ta'avale fa'atasi ai ma foliga fa'atekinisi o mea vaivai, e maua ai le tu'ufa'atasiga sili o le mafanafana ma le fa'atinoga.

ofuvae alofilimaua mamanuina e tuʻuina atu le paleni atoatoa o le mafanafana, manava ma le faʻafefe vai, faʻapena lelei mo gaioiga eseese. Pe oe savalivali faasamasamanoa i le paka pe alu i se savaliga faigata, o nei ofuvae ua e ufiufi. E le gata ina lagona le vaivai o le atigi atigi i le pa'i, ae o lo'o iai fo'i le fa'alava ma fetu'utu'una'i fetaui lelei e mafai ai ona fealua'i e le fa'atapula'aina. Lelei mo tafaoga i fafo, o nei ofuvae o loʻo faʻaalia ai mea faʻagogo vave e faʻamafanafanaina oe ma mago tusa lava po o le a le tau.

O se tasi o mea e sili ona lelei e uiga i ofuvae vaivai o tamaʻitaʻi o lo latou faʻaogaina. E ui o ofuvae afu e masani ona manatu e na'o ofu masani, o ofuvae vaivai e faigofie ona sui mai gaoioiga i fafo i ofu masani i aso uma. Fa'aofu i se ofu mafanafana mo se va'aiga fa'amalie i le fa'ai'uga o le vaiaso, po'o le fa'ailoga i se pito i luga ma se sneakers mo se vibe ta'aloga. O le tuʻufaʻatasia o le faʻamafanafanaga ma le sitaili e avea ai nei ofuvae e tatau ona i ai i totonu o soʻo se tamaʻitaʻi. Pe o lo'o e faia ni fe'au po'o le malolo i totonu o le fale, o ofuvae vaivai o tama'ita'i e ofoina atu le fa'afefiloi lelei o le mafanafana ma le sitaili.


Taimi meli: Aukuso-14-2024