ny_banner

Tala Fou

Fashionistas fiafia i ofuvae fafine

ofuvae vae lautelee mafai ona taʻua o se mea lauiloa tele i tausaga talu ai nei. E masani ma faigofie ona ofuina. E foliga fa'alelei ma faigofie, ma e mafai ona fa'aoga lelei vae o lo'o misi. Leitioa tele fashionistas fiafia e ofuina. Ae ui i lea, o le ofuina o ofuvae vae lautele e le o toe lauiloa i lenei tausaga. E fiafia tagata uma e fai ni ofuvae fafine e alu i fafo.

Pe a faʻatusatusa i ofuvae lautele, e mafai ona faʻapea o ofuvae fafine e faʻapitoa. O ofuvae lautele e tatala, mama ma masani, ae o loʻo i ai foi se faʻataʻitaʻiga ma le agamalu. E mafai ona fa'apea o latou o se fa'aleleia atoatoa o ofuvae vae lautele.

O ofuvae vae lautele e faia ai se laina saʻo mai le puimanava e oʻo i le pito o le ofuvae. O le pito i luga ma le pito i lalo e tutusa le lautele. Ma latou foliga pupuu, aemaise lava i teineiti laiti. E le faapitoa le faauo, e le gata e le aoga i le faʻalauteleina o vae, ae e lagona foi le puʻupuʻu.

I se tala fa'atusa,ofuvae fafinei ai se aafiaga faasolosolo malie. Mai le fusi i le ofuvae, o mea uma ua mamanuina ina ia lautele i luga ma vaapiapi i lalo. O laina e mama ma matagofie, ae o loʻo i ai se lagona o le vaʻaia vaʻaia. O le a sili atu ona lelei i le tulaga o le slimming ma le faʻalauteleina o aʻafiaga, ma e masani lava ona matou faʻaopoopoina ni mamanu faʻapipiʻi ma fetuunaiga i le puimanava o ofuvae, lea e mafai ona sili atu ona fetuunai le tulaga o le puimanava ma le manava, e tusa lava pe laʻititi o tatou manava. . E le afaina ai lava.


Taimi meli: Tes-26-2023