ny_banner

Tala Fou

Su'ega Fa'aofuofu o Ali'i

O sitaili a ali'i ua suia i sitaili masani, fa'alelei i tausaga talu ai, ma le fa'atupula'ia oafu fa'aofuofu tamasa taulamua i lea tulaga. Faatasi ai ma o latou ofu talatala ma le malulu e aunoa ma se taumafaiga, o ofu mafanafana ua avea ma mea masani i laei o alii uma. O le tuʻufaʻatasia o le faʻamafanafanaga ma le sitaili e avea ai o se filifiliga faʻapitoa ma aoga mo soʻo se taimi.

O se tasi o faʻamanuiaga sili o ofu mafanafana o tamaloloa o lo latou faʻaogaina. Pe o se aso fa'atalanoa ma uo po'o se fa'aiuga o le vaiaso malolo i le fale, o se ofu mafanafana o le filifiliga sili lea. O le faʻaopoopoga o zippers e faʻaopoopoina ai se paʻi faʻaonaponei i le hoodie masani, faʻafaigofie ona faʻapipiʻi ma fetuunai mo vevela eseese.Sepepa Hoodie Alii's O lanu eseese ma mamanu e fa'amalieina fo'i fa'aaliga patino ma sitaili a le tagata lava ia, e fa'afaigofie ai ona maua le hoodie atoatoa e fetaui ma so'o se tofo.

O Hoodies e talafeagai mo le tele o taimi ma vaitau. E mafai ona fa'apipi'i fa'atasi ma ofuvae fa'avasega ma se ofutino mafiafia mo se va'aiga fa'alelei atamai, pe fa'apipi'i fo'i fa'atasi ma jeans ma sneakers mo se vibe e sili atu le to'a. O le fegalegaleaiina o ofu mafanafana ua avea ai i latou ma filifiliga sili mo gaoioiga i totonu ma fafo, mai le tamoe i le faaiuga o le vaiaso. E le gata i lea, e lelei atoatoa mo vaitau fesuia'i e pei o le tautotogo ma le tautoulu, e maua ai le aofa'i sa'o o le mafanafana e aunoa ma le mamafa tele pe mamafa.


Taimi meli: Iul-31-2024