ny_banner

Tala Fou

O peleue ma ofuvae o ali'i e fa'asilisili ai lou sitaili

O lavalava faigaluega ua avea ma masaniga e le gata i taimi ma fa'aoga masani i teuga a tama. O peleue uta ma ofuvae e taua i totonu o laʻei o tamaʻitaʻi taʻitoʻatasi ona o lo latou faʻaogaina ma le gaoa ae faʻalelei matagofie. Pe o oe o se tagata faufale pe na'o lou fiafia i le fa'alelei gaoa o ofu faigaluega chic, o nei fasi mea o se auala faigofie e fa'ae'e ai lau sitaili. Sei o tatou maulu loloto i le lalolagi o ofu faigaluega a alii ma saili pe faʻafefea ona faʻaeaina ou foliga i aso uma i seofu faigaluegama ofuvae.

A oo mai itagata faigaluega, tumau ma le fa'atinoina o mea taua ia. Fai mai mea fa'agata e pei o le denim, tapoleni po'o le twill, o peleue galue ua mamanuina e tatalia le faigata o laei i aso uma. E masani ona fa'aalia ni taga se tele, su'i fa'amalosia, ma fa'ailoga meafaigaluega, e fa'apena lelei mo le teuina o mea faigaluega po'o isi mea taua. Fa'au'u se peleue galue fa'atasi ma se tie masani po'o se fa'amau fa'apalapala mo se va'aiga fa'aletonu i so'o se fa'alavelave fa'afuase'i. Pe o e alu i le pa po o le alu i fafo i se mea e fai i fafo, o se peleue uta o le a faʻaopoopoina se pito gaoa ae faʻalelei i lou ofu.

ofuvae faigaluegae tutusa lava le taua o le fa'auma o suti faigaluega a ali'i. ofuvae faigaluega e faia mai ie malolosi ua fuafuaina e tetee atu i manaoga o le tino mo le faatinoga ma le faiga. O le fa'amama fa'alelei ma le fa'amalie fa'alelei e maua ai le fa'amafanafanaga sili a'o tumau pea i luma. Pe e te filifili mo ofuvae masani poʻo ofuvae faigaluega ma se faiga faʻaoga, o nei ofuvae faigaluega o le filifiliga sili lea mo se vaʻaiga tamaʻitaʻi. Fa'atasi ma se peleue uta felanulanua'i ma se ofu auva'a faigofie, ma o le a e fa'aalia ai se fa'ata'ita'iga faigata.


Taimi meli: Aukuso-07-2023