ny_banner

Tala Fou

Polo Shirts Design

O mitiafu polo ua leva ona avea ma mea masani o laei masani, ae na e iloa e mafai foi ona faʻaaogaina mo faʻalavelave faʻapitoa? O le mamanu masani o le ofutino polo e ofoina mai ai se va'aiga e le tumau ma fa'apitoa e faigofie ona suia mai la'ei fa'ata'atia i tua i le fa'ai'uga o le vaiaso i se tu'ufa'atasiga, fa'apitoa. Faatasi ai ma le fa'agasologa o le "Polo Dress", o lo'o su'e e i latou e fiafia i teuga ni auala fou e fa'aeaina ai lenei la'ei.

A oo mai imamanu ofutino polo, o avanoa e le gata. E tele mea ma sitaili e filifili mai ai, mai piqué masani i ie fa'aonapo nei. Pe e te mana'o i ni lanu mafiafia masani po'o ni mamanu mata'utia, e iai le ofutino polo e fetaui ma tofo uma. O le ki i le ofuina o se ofutino Polo o le sitaili. Fa'atasi ma se ofuvae fa'apipi'i po'o se sakete penitala fa'alelei e fa'ae'e vave ai lou va'aiga, a'o fa'aopoopo i ai se fa'amatalaga fa'aopoopo ma se pea mulivae e vave fa'aliliu ai le sitaili masani ile sitaili la'ei.

Laei ofutino poloua avea ma filifiliga ta'uta'ua mo i latou o lo'o su'e ni la'ei lalelei, e leai se malosi. O lenei mea faʻapitoa e tuʻufaʻatasia ai le mafanafana o se polo ma le faʻapitoa o se laʻei, ma avea ai ma mea e alu i ai mo soʻo se taimi. Pe o se tafaoga faamasani po o se aso i le ofisa, o le ofutino polo e fausia ai se vibe aulelei ae leai se taumafaiga. Talu ai e mafai ona ofuina i mulivae poʻo sneakers, o lenei sitaili hybrid e mautinoa lava ua avea ma mea e sili ona fiafia i ai i le vaʻaiga i luma.


Taimi meli: Iul-31-2024