ny_banner

Tala Fou

Pefu timu: o se mea e tatau ona i ai i fafo

A oʻo mai i le puipuia mai elemene, o se peleue timuga faʻalagolago e tatau ona i ai mo soʻo se tafaoga i fafo. O le ie o timu maualuga e masani ona faia i mea e le susu ma manava, e pei o le Gore-Tex poʻo le nylon. O ie nei ua fa'ainisinia e fa'afefe ai le vai a'o fa'ataga le susū e sao mai, e fa'amamago ma fa'alelei e o'o lava i timuga. O se peleue timu e sili atu nai lo na o le fa'amamago; e te'ena fo'i le matagi ma le malulu, ma avea ai ma peleue fefiloi mo vaitau uma.

O mea lelei apeleue timue tele, ma avea o se tupe faʻaalu aoga mo soʻo se tasi e fiafia i gaoioiga i fafo. O le ie e tete'e vai e fa'amautinoa ai e te mātutu ma fa'alelei tusa lava po'o le a le umi e te va'ai ai i timuga. E le gata i lea, o le manava o le ie e taofia ai oe mai le susu pe afu, e oo lava i taimi o gaioiga mamafa. O le aoga o le peleue timu o loʻo faʻaalia foi i lona mama mama, gaugau mamanu, faʻafaigofie ona ave faʻatasi ma oe i savaliga sopo, tolauapiga, poʻo soʻo se tafaoga i fafo. O peleue timu o lo'o fa'aalia foliga e pei o le ufi e mafai ona fetu'una'i, cuffs ma le i'u mo se aga masani e puipuia ai oe mai elemene.

Pe o oe o se tagata sopo, tolauapi, pe na o se tasi e fiafia e faʻaalu se taimi i fafo, o se peleue timu o se faʻaopoopoga faʻapitoa ma aoga i lou laʻei. O le ie e le susu ma le manava, tuʻufaʻatasia ma le matagi ma le faʻamafanafanaina, avea ma filifiliga faʻalagolago mo le tumau matutu ma faʻalelei i soʻo se tulaga o le tau. O le mea sili e uiga i se peleue timu o lona faʻaogaina ma le faʻaogaina, e tatau ona i ai mo soʻo se tasi e manaʻo e fiafia i fafo e aunoa ma le afaina i elemene. Faʻatasi ai ma se peleue timu maualuga, e mafai ona e taliaina le matagofie o le natura aʻo tumau pea le mago, mafanafana ma puipuia.

Tama'ita'i-I fafo-Suavai-Tiuga-Iakete-ma-Malamalamaw06


Taimi meli: Iuni-14-2024