ny_banner

Tala Fou

Teuga o le Summer - Pants Skirt Women

ofuvae pupuu maofuvae sakete fafinee lua la'ei fe'avea'i ma fa'alelei filifiliga e ofoina atu le fa'amafanafanaga ma se va'aiga aga'i i luma. O ofuvae pupuu e tuʻufaʻatasia le sili ona lelei o lalolagi uma e lua, e ofoina atu le saʻolotoga o le feʻaveaʻi o pupuu ma le faʻataʻitaʻiga o se sakete. O nei mea fa'alelei e lelei atoatoa mo le tau mafanafana ma e mafai ona fa'aofuina i luga pe lalo mo so'o se taimi. O tama'ita'i culottes, i le isi itu, e ofoina atu se mimilo tulaga ese i luga o ofuvae masani, e ofoina atu ai se lalelei ma faʻapitoa e sui i ofuvae masani. O vaega uma e lua o ni vaega taua mo so'o se ofu o tama'ita'i aga'i i luma.

La'ei pupuuo se filifiliga malie ma sexy mo i latou e mananao e faʻaalia o latou vae aʻo fiafia i le ufiufi ma le mafanafana o se sakete. Latou te sau i sitaili eseese, mai le tafe ma le bohemian i le faʻaogaina ma le faʻatulagaina, e fetaui ma soʻo se sitaili patino. Pe fa'apipi'i fa'atasi ma se tee masani mo se po i fafo po'o se ofutino mo se po i luga o le taulaga, o le sakete pupuu o se filifiliga sili ona lelei ma lelei mo so'o se taimi. Ma le isi, latou te feoai saoloto ma tumau le malulu, ma avea ai ma se filifiliga aoga mo le mafanafana o le tau.

O tamaʻitaʻi culottes, i le isi itu, e ofoina atu se faʻailoga tulaga ese ma faʻapitoa i ofuvae masani. O le tuʻufaʻatasia o foliga o se sakete ma le gaioiga o ofuvae, o se filifiliga faʻalelei ma aoga mo tamaitai faʻaonapo nei. E mafai ona faʻapipiʻiina le culottes a tamaʻitaʻi i ni auala eseese, mai le faʻapipiʻiina i se blazer mo se foliga faʻapolofesa, e faʻapipiʻiina i latou i luga o le crop top mo se vaʻaiga masani. O lo latou agava'a e avea ai i latou ma filifiliga sili mo galuega ma ta'aloga, ma avea ai i latou ma se mea fa'alelei i ofuvae masani.


Taimi meli: Apr-17-2024