ny_banner

Tala Fou

Le Fa'atasiga Lelei o Tank Tops o Fafine ma Siffon Skirts

A'o si'i a'e le vevela ma susulu atili le la, ua o'o i le taimi e toe fa'afou ai o tatou la'ei i mea mama, fa'afouina o le taumafanafana. O se tasi o tu'ufa'atasiga sili ona lelei ma fa'alelei i lenei vaitau o se tama'i tane fa'apipi'i fa'atasi ma se sakete chiffon. O lenei duo malosi e ofoina atu le faʻafefiloi atoatoa o le mafanafana, lalelei ma le faʻataʻitaʻiga, ma avea ai i latou ma mea e alu i ai mo taimi mafanafana uma.

A oo mai iofuvae o tama'ita'i, o filifiliga e le gata. Mai lanu mafiafia masani e o'o atu i mamanu fa'afiafia ma fa'ata'ita'iga fa'alelei, o lo'o iai se tane e fa'afetaui i so'o se sitaili. Pe e te filifilia se tane pito i luga faʻapipiʻi poʻo se fasi bohemian tafe, o le ki o le filifilia lea o se pito i luga e faʻafetaui ai le laʻei chiffon malamalama ma malulu. Mo se va'aiga masani i le ao, fa'afefiloi se tama'i pa'epa'e faigofie po'o se pa'epa'e pito i luga ma se sakete fugala'au chiffon mo se foliga fou ma le fa'amalosi. I le isi itu, e mafai ona tu'ufa'atasia se tama'i ta'avale lanu uliuli fa'atasi ma se sakete chiffon lolomi lolomi mo se foliga lalelei ma fa'apitoa i le afiafi.

Faatasi ai ma lona uiga maaleale, ethereal,sakete chiffonfa'aopoopo se pa'i alofa i so'o se ofu mafanafana. O le natura mama ma le tafe ole chiffon e avea ma filifiliga faʻalelei ma aoga mo le mafanafana o le tau, ae o le ie matagofie o le ie ma le gaioiga e fatuina ai le lalelei ma le faʻataʻitaʻiga. Pe o se sakete midi ma se fugalaʻau maʻaleʻale lolomi po o se sakete maxi ma faʻaofuofu o chiffon, o nei sakete e ofoina atu avanoa e le gata. Fa'atasi ma se tama'i tane, o se sakete chiffon e faigofie ona sui mai se brunch masani i se faaipoipoga i fafo, ma avea ma mea e tatau ona i ai mo la'ei tau mafanafana uma.

I le mea uma lava, o le tuʻufaʻatasia o se tane pito i luga o tamaʻitaʻi ma se sakete chiffon o le fua sili lea mo se foliga matagofie ma le mafanafana o le taumafanafana. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasiga saʻo o lanu, mamanu ma ata, o lenei ofu e mafai ona faigofie ona ave oe mai vaiaso faʻataʻatia i tua i taimi faʻapitoa. O lea ia talia le taumafanafana ma lenei paʻu feʻaveaʻi e faʻaalia ai lau sitaili e susulu ma se faʻafefiloi atoatoa o le lalelei masani.


Taimi meli: Iul-18-2024