ny_banner

Tala Fou

Mana'omia e le tumau o Womens Long Sleeve Polo Mitiafu

A o'o mai i aga masani, o ofutino polo lima umi o tama'ita'i ua toe fo'i mai. O le masanipolo pito i lugamaua se mimilo fa'aonaponei, ma avea ai ma fa'aopoopoga fa'alelei ma fa'apitoa i so'o se la'ei. Faʻatasi ai ma lona faʻalelei le tumau ma le faʻaogaina o le faʻalelei, o le ofutino polo lima umi e tatau ona i ai mo soʻo se tamaitai lalelei. Pe fa'apipi'i fa'atasi ma ofuvae fa'apipi'i mo se foliga fa'alelei o le ofisa pe fa'apipi'i fo'i ma jeans mo se va'aiga masani i le fa'ai'uga o le vaiaso, o le polo pito i luga o se mea fa'apitoa e fealua'i solo mai le ao i le po.

O se tasi o itu lelei autu omitiafu polo tama'ita'i lima umio lo latou felagolagomai. O lima uumi e maua ai le faʻaopoopoga faʻapipiʻi ma le mafanafana, lelei mo vaitau suiga e pei o le tautotogo ma le tautoulu. O ie manava e fa'amautinoa ai le mafanafana i aso uma, ae o le fa'aogaina fa'alelei e maua ai se ata fa'alelei. E le gata i lea, o le kola masani ma le mamanu faʻamau e faʻaopoopoina se paʻi o le atamai i soʻo se ofu. Pe ofuina na o ia pe fa'aofuina i lalo o se ofu mafanafana po'o se blazer, o le ofutino polo lima umi e ofoina atu avanoa e le gata, ma avea ai ma fa'aopoopoga aoga ma fa'alelei i so'o se la'ei.

Mai tafaoga masani e oʻo atu i faʻalavelave faʻapitoa, o ofutino polo lima umi o tamaʻitaʻi e talafeagai mo le tele o taimi. Pe o e auai i se brunch i le faaiuga o le vaiaso ma au uo pe auai i se fonotaga faapisinisi, o polo pito i luga e faigofie ai ona teuga e fetaui ma ou laei. O lona apili le tumau ma le mamanu masani e avea ai ma filifiliga sili mo tulaga faʻapolofesa ma masani. Laei i luga poʻo lalo, o le ofutino polo lima umi o se laʻei laʻei e fesuiaʻi sologa lelei mai le ao i le po, ma avea ai ma se filifiliga aoga ma faʻalelei mo soʻo se tamaʻitaʻi pisi.


Taimi meli: Aukuso-22-2024