ny_banner

Tala Fou

Oofu Alolofa a Tamaitai

A ofutino atigi vaivaio se mea'ai masani i totonu o laei o so'o se tama'ita'i. Pe o e alu i le savaliga sopo, fai feau, pe na'o le mana'o e fa'aopoopo se isi vaega o le mafanafana i lou la'ei, e lelei atoatoa le ofutino alofilima. Ua mamanuina ina ia faʻalelei ma faʻalelei, o nei ofu talaloa e tatau ona i ai mo soʻo se tamaitai i le alu.

O ofu mafanafana e sui ai ta'aloga pe a o'o i gaioiga i fafo. O le ie mama, manava e lelei atoatoa mo le faʻapipiʻiina i luga o se ofutino lima umi poʻo se ofu mafanafana, e maua ai le aofaʻi saʻo o le mafanafana e aunoa ma le mamafa. Pe o e taia ala po'o le savali fa'amalie, o se atigi'ofu vaivai e maua ai le paleni atoatoa i le va o le puipuiga mai elemene ma le saolotoga o feoaiga. E maua i lanu eseese ma sitaili, e faigofie ona e mauaina se ofutino alofilima e fetaui ma lou tofo patino ma le matagofie o fafo.

I le faaopoopo atu i lo latou aoga,ofuvae alofilima fafinee mafai ona faʻaopoopoina se paʻi o sitaili i soʻo se ofu. E tusa pe e te faʻapipiʻiina i leggings ma sneakers mo se vaʻaiga faʻapitoa pe faʻapipiʻi i luga o se ofu mo se foliga sili atu ona faʻapitoa, o le ofutino atigi e faigofie ona siitia ai lou foliga atoa. O le tipi lalelei o nei tane pito i luga e faʻamamafa ai le faʻataʻitaʻiga tamaʻitaʻi, ma avea ai ma filifiliga faʻalelei mo soʻo se taimi. Faatasi ai ma le aoga faaopoopo o le le susu ma le matagi, o ofu talaloa vaivai o le filifiliga sili ona lelei i fafo mo le le mautonu o le tau, faʻamautinoa e te tumau i le faʻalelei ma le faʻalelei tusa lava po o le a le aso e togi ai oe.


Taimi meli: Mati-13-2024