ny_banner

Litaba

Litšobotsi tsa masela a moloko o mocha

Sechabeng sa kajeno, batho ba na le litlhoko tse phahameng le tse phahameng tsa masela a liaparo. Ha li hloke feela matšeliso le feshene, empa li boetse li hloka hore masela a ome ka potlako, a thibelang litšila, a se ke a senya le a sa senyeheng. Ka tsoelo-pele ea theknoloji, masela a morao-rao a khonne ho finyella litlhoko tsena.

Ho omisa kapele: Masela a setso a monya metsi habonolo 'me a hloka nako e telele hore a omelle ka mor'a ho sebelisoa. Leha ho le joalo, theknoloji ea morao-rao e hlahisitse masela a sa tšoaneng a omisang ka potlako a ka tlosang mongobo ka potlako holim'a 'mele' me a etsa hore liaparo li ome ka nako e khutšoanyane, ho fana ka boiketlo bo boholo bakeng sa mesebetsi ea ka ntle le lipapali.

Anti-fouling (E hanyetsanang le Letheba) Lintho tse khahlanong le ho senya masela li etsa hore ho be thata hore matheba a khomarele holim'a lesela. Esita le haeba ho na le litšila, li ka hloekisoa habonolo. Karolo ena e boloka liaparo li hloekile, e lelefatsa bophelo ba bona ba ts'ebeletso, 'me e ntlafatsa boiketlo ba bophelo ba letsatsi le letsatsi.

E hanana le Matsope: Masela a khale a na le masoba 'me a hloka ho aena khafetsa ho a boloka a le makhethe. Masela a thibelang wrinkles a ka fokotsa kapa a felisa masoba, 'me a ka khutlela ho batang ka potlako ka mor'a ho apara le ho hloekisa, a felisa bothata ba ho aena le ho etsa hore tlhokomelo e be bonolo.

E hanana le Abrasion:Abrasion-resistant ke tšobotsi ea bohlokoa ea masela. Masela a manganga ha ho bonolo ho a apara 'me a ntse a ka boloka ponahalo le ts'ebetso e ntle ka mor'a ho sebelisoa nako e telele. Thepa ena e etsa hore seaparo se be se tšoarellang haholoanyane, se loketse ho apara letsatsi le leng le le leng, 'me ka ho khetheha se loketse lipapali tsa ka ntle le mesebetsi e matla haholo.

Ka kakaretso, moloko o mocha oa masela a omisang ka potlako, a thibelang litšila, a thibelang wrinkles le a sa senyeheng a fihletse litlhoko tse phahameng tsa batho bakeng sa ho sebetsa ha liaparo 'me a tlisa boiketlo bo eketsehileng bophelong le lipapaling. Re lebeletse tsoelo-pele ea theknoloji nakong e tlang, e tla re tlisetsa masela a bohlale haholoanyane le ho ntlafatsa boleng ba bophelo.

raese


Nako ea poso: Dec-20-2023